Koert de Keijzer
05-12-2019 13:01 uur
Lekker lijstje hoor @WCEXP ! Zo klonk mijn jaar op @Spotify. Bekijk jouw 2019 #SpotifyWrapped

Peet van Kaam
30-11-2019 13:34 uur
@Gijs_Kluft @Slipperbaas @_ChrisWM_ @Boeijdanovic @NACnl Tot vorig jaar (?) werd voor de wedstrijd Bryan Adams met...

WC EXPERIENCE
29-11-2019 10:42 uur
Is dit VET of is dit VET?!! GELREDOME HERE WE COME!!!

WC EXPERIENCE
18-11-2019 15:10 uur
De agenda van eind 2019 en begin 2020! Inclusief de gloednieuwe "zomerse wintertoer"!

OUDERE TWEETS »

Wie zijn wij? En wat doet Fanclub WC Experience voor de fans?

WC Experience treedt inmiddels alweer 25 jaar op in het land en timmert tot op de dag van vandaag volop aan de weg. WC Experience maakt van elk concert een groot en gezellig feest.
WC Experience houdt het al zo lang vol, mede dankzij de fanatieke fans die zijn aangesloten bij Fanclub WC Experience.

Wat doet Fanclub WC Experience voor deze fans?

Allereerst geeft de fanclub het clubmagazine Pleeboy uit waarin allerlei wetenwaardigheden, foto’s en nieuwtjes over de band zijn opgenomen. De fanclub is er uiteraard voor de fans! Zijn er speciale vragen die je wilt stellen of wensen voor WC Experience, dan probeert de fanclub er alles aan te doen om deze te beantwoorden/te verwezenlijken. Wil je een bijdrage leveren aan de Pleeboy, aarzel dan niet en meld je even.

Jaarlijks organiseert de fanclub een fanclubdag. De organisatie van deze dag geschiedt in nauw overleg met de bandleden van WC Experience, zodat er een fantastisch programma samengesteld wordt waaraan de bandleden actief deelnemen, een speciaal optreden geven en er door de fanclub een unieke gadget gratis verstrekt wordt aan de deelnemers van de fanclubdag.

Daarnaast proberen we de leden speciale fanclub acties aan te bieden. Hiermee profiteren fans van kortingen op kaartjes voor optredens van WC Experience of andere voordeeltjes, zoals korting op CD of DVD.

Is je interesse gewekt? Ben je nog geen lid?
Meld je dan nu aan bij Fanclub WC Experience »

Wie zijn wij?

De fanclub vormt met een aantal vrijwilligers het bestuur van Fanclub WC Experience. Dit zijn de mensen achter de schermen en verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de fanclub:

Bart(je) Winkel : Voorzitter
Diana Verschuren : Ledenadministratie / Penningmeester