Alexandra Beekers 🏳️‍🌈 🌍
In afwachting van: #WCExperience ??? #parkfeest #Oosterhout

Miranda van der Lans
16-06-2019 11:46 uur
Goedemorgen (nog net..) allemaal, lekker uurtje gesport, Nu lekker relaxen, om vanavond lekker te feesten bij de #WCExperience #Parkfeest

WC EXPERIENCE
15-06-2019 00:30 uur
@IAmJoost Gaof!!! ???

Joost van der Made
14-06-2019 05:05 uur
It was fun San Diego. See ya next year in Vegas ! #clus (#FromBrabant shirt @WCEXP)

« RECENTERE TWEETS

OUDERE TWEETS »

Je eigen Rockin' Login ...

Wat is dat? Een Rockin' Login?
Om gebruik te kunnen maken van online fanclub acties heb je een Rockin' Login nodig. Dit bestaat uit je emailadres en een wachtwoord, die gekoppeld zijn aan je lidmaatschap bij Fanclub WC Experience. Zo hoef je niet voor elke actie je complete adresgegevens in te vullen, deze zijn namelijk al bekend bij de fanclub.

Wanneer en waarvoor heb ik een Rockin' Login nodig?
De fanclub probeert de leden speciale fanclub acties aan te bieden. Hiermee profiteren fans van kortingen of andere voordeeltjes die normale bezoekers van de website niet hebben. Om van zo'n actie gebruik te kunnen maken heb je een Rockin' Login nodig. Je vindt alle lopende fanclub acties onder de knop fanclub acties.

Als ik lid ben van Fanclub WC Experience, heb ik dan automatisch een Rockin' Login?
Nee. Je moet zelf even online een Rockin' Login aanvragen.
Het aanvragen van een Rockin' Login is een kwestie van je éénmalig registreren.

Hoe krijg ik dan een Rockin' Login?
Elk lid van de fanclub kan met onderstaand formulier een eigen Rockin' Login aanvragen. Om een Rockin' Login aan te vragen vul je de adresgegevens in waarop je bent ingeschreven bij de fanclub. Daarnaast moet je je lidnummer invullen, dit staat op je betalingsbewijs (bankafschrift) voor het lidmaatschap. Nieuwe leden vinden hun lidnummer ook terug op de welkomstbrief.

Je kunt je lidnummer ook altijd opvragen via info@fanclubwcexperience.nl.
Rockin' Login aanvragen
Vul een geldig e-mailadres in. Er wordt namelijk een bericht naartoe gestuurd waarmee je het Rockin' Login nog moet activeren. Daarna kun je de Rockin' Login pas gebruiken.

Let op: bij huisnummer NIET je eventuele toevoeging (zoals b.v. 2A) invullen!

Lidnummer:
Postcode:  Huisnummer: